Föreningen Aktiv Ungdom Malmö
En kul fritid till alla!

Välkommen till vår Dansskola på Aktiv Ungdom Malmö

Vårt kursprogram för hösten 2020 beräknas vara klart senast i mitten på juli.

Kursstart hösten 2020 vecka 36 och 37.

Så snart höstens kursprogram för vår konstskola är klart läggs det upp här i sin helhet.

Fram tills dess lägger vi upp enstaka kurser via vårt förbunds hemsida www.aktivungdom.se/forening/malmoKurserna är lagda enligt ålder och namn, så bara scrolla ner till och läsa mer om de åldersgrupper och den kurs som passar dig.
Klicka på namnet till den dans du är intresserad av för att komma till webbanmälan och lite mer info om kursen. 
Du kan också gå via vårt förbunds sida på 
https://www.aktivungdom.se/forening/malmo

Är en kurs fullbokad går det bra att boka in på reservplats!

Alla kursavgifter är exkl. medlemsavgift. Vår medlemsavgift är 50:- för hela 2020

Hos oss gör alla ledare sina egna danskoreografier och lektionsupplägg, så varje grupp blir unik. Vi värnar om våra ledares kreativitet och kompetens, så vi arbetar med stort fokus på vad som passar varje grupp, dansglädje, kvalitet och elevernas delaktighet är viktig för oss.Aktiv Ungdom Malmö är en av Malmös största barn- och ungdomsföreningar med:  Dansskola, Musikalskola, Teaterskola, Konst & Bild-skola, Lovverksamhet, Workshops och mycket mera, från 3/4 års ålder och till ca 16/18 år. Vi erbjuder kursverksamhet, och många andra aktiviteter, för barn, unga och vuxna inom bild och skapande, dans, teater, musikal, m.m

I föreningen arbetar vi med små grupper, för att synliggöra alla deltagare, och för en kvalitativ och lärorik verksamhet. Vi i Aktiv Ungdom Malmö tror på vikten av det sociala mötet, såväl mellan elever som ledare, och att ha en kul fritid. Föreningen har en undervisningsform som bygger på säker och skadeförebyggande träning och med dansen, konsten, teatern, sången eller annan verksamhet som du deltar i som viktigast. 

All aktuell information om vår förening, kursvillkor, prislista, personuppgiftshantering och vår ideologi/metodik, m.m.


Medlemskap

Det är enkelt att bli medlem i vår förening. För medlemskap i föreningen behöver vi endast fullständigt personnummer.  Läs mer om detta under kursvillkor
Vi sköter all personuppgiftshantering enligt GDPR, samt enligt Malmö kommuns regelverk. Läs mer här om vår personuppgiftshantering.


Du kan läsa mer om oss, föreningen, vår ideologi, m.m. här