Föreningen Aktiv Ungdom Malmö
En kul fritid till alla!

 Drop in i stan - Öppen verksamhet på Aktiv Ungdom Malmö 

Drop-in/Öppen verksamhet, som det bara är att vara med på. Helt kostnadsfritt.   Dans och skapande på Ungdomens hus och Kirsebergs Kulturhus. Scrolla ner för mer info. 

På grund av Covid-19 pandemin har vi begränsat antal platser så smsa oss på, 0763-220666 och boka in att du kommer. Du behöver inte ange namn, endast antal som kommer och gärna ålder på dig/er.  Det går självklart också att komma till respektive aktivitet utan att boka.

Bli din egen arkitekt, inredare, m.m. – Skapar verkstad Återbruk 

Ålder: 10-18 år         Onsdagar kl. 18.30-20.30
Plats: Aktiv Ungdom Ateljé, Torpgatan 21, trappa D, vån 1

Drömmer du om att blir arkitekt? Gillar du inredning, design och kanske uppfinna saker? Vi bygger hus, gör tittskåp, inreder lägenheter, m.m. Allt genom DoRedo och Återskapande, med främst på återbruksmaterial. var med oss och skapa, designa och uppfinn. Hoppas vi ses!
Obs, även på höstlovet den 28/10

 Dansworkshop – Girly Dance Mix

Ålder: 8-13 år          Lördagar kl. 12.00-13.00
Plats: N. Skolgatan 10 B, vån 4, sal 9

Vill du dansa i höst? Kom och dansa med oss! Vi testar en dansstil inspirerad av jazz, streetdance och showdance med olika moves från artister som Beyonce, J.Lo och många fler. Detta får du inte missa! Ta med en vän så ses vi på lördag! Dansstil och koreografier utformade av våra danslärare.   Obs, ingen kurs den 31/10


Dansworkshop Streetdance

Ålder: 12-18 år            Lördagar kl. 13.00-14.00
Plats: Torpgatan 21, sal 11

Kom och dansa hos oss på föreningen Aktiv Ungdom Malmö! Här får du en kul dansstil med influenser av flera olika streetdance-stilar, men också andra dansstilar som, afro, showdance och jazz. Här får du träna koordination, rytm och kondition såväl som danskombinationer, jazzteknik, och koreografier. Dansträningen kommer att utveckla din smidighet, teknik, koordination, rörlighet, kondition och mycket mer. Dansstil och koreografier utformade av våra danslärare.  Obs, ingen kurs den 31/10

 Dansworkshop Streetdance Mix Latin  

Lördagar kl. 11.00-12.00  - 7-12 år
Lördagar kl. 12.00-14.00  - 11-18 år
Plats: Kirsebergs Kulturhus, Kronetorpsgatan 1, Kirsebergssalen (ingång mitt emot Kirsebergs teatern)

Kom och dansa med oss  hela hösten! Vi kör en härlig mix av Streetdance och Latinamerikansk dans. En feminin stil med rörelser för hela kroppen och högt tempo. Här får du träna koordination, rytm och kondition såväl som danskombinationer och koreografier. Dansträningen kommer att utveckla din smidighet, teknik och koordination. Dansstilen och koreografier utformade av våra dansledare.  
Obs, ingen kurs den 31/10

Ett samarbete med Malmö stad fritidsförvaltning.   Ni hittar alla våra manus via deras hemsida kulimalmo.se