Föreningen Aktiv Ungdom Malmö
En kul fritid till alla!
Vi har Dansskola, Teaterskola, Konstskola, Musikalskola, "Efter-skolan-verksamhet" Lovverksamhet och mycket mera, för alla åldrar, barn, unga och vuxna, på många olika lokaler runt om i hela Malmö. 

Nästa termin är våren 2019. Maila till oss så skickar vi programmet till dig så fort det är klart.

Anmälan via webbanmälan här på vår hemsida, samt du kan även maila och ringa till oss.        

Anmälningsformulär finns under respektive kurslänk. Bara att klicka dig in och anmäla till den kurs du önskar. 
Kurs


Var

När

Start

Teater Mini 5-7 år
Vi inbjuder till teaterns magiska värld för de allra   yngsta barnen . Teater på ett lekfullt sätt på barnens nivå med   teaterövningar, teaterlekar, m.m. Vi tränar på att våga höras, att lyssna,   m.m. Allt vi gör utgår från leken.

Ungdomens hus, N. Skolgatan 10 B

Lördagar kl. 10.00

2018-09-08

Fullbokad

Teater Kids 8-10 år
Teaterskola på ett lekfullt sätt med   improvisationer, teaterövningar, teaterlekar, m.m. Gruppens behov styr   upplägget av lektionerna och eleverna får ge utlopp för sin skaparkraft och kreativitet. Här får var och en efter egen förmåga utrymme att utveckla sin   fantasi och samarbetsförmåga.

Ungdomens hus, N. Skolgatan 10 B

Lördagar kl. 11.00

2018-09-08

Fullbokad

Musikalskola fr. 10-16 år
Sång-, Dans-, och Scenskola för dig som vill prova   på att sjunga, dansa och agera. Vi arbetar med sångträning, solo- och   gruppnummer, skapar egna dans- och sångnummer, musikalnummer, m.m. Vi tränar   mycket på sångkraft, scennärvaros samt med uttryck, attityd, och agerande.

Ungdomens hus, N. Skolgatan 10 B

Lördagar kl 14.00-15.50

2018-09-08

Platser kvar

Teater fr. 10-16 år
Teaterskola där var och en efter egen förmåga   utrymme att utveckla sin fantasi och samarbetsförmåga. Vi provar nya saker   såsom direktimprovisation, rollspel, m.m. där eleverna får ge utlopp för sin   skaparkraft och kreativitet. Genom att använda teaterövningar, improvisation,   m.m. får eleverna på ett enkelt och lekfullt sätt erfarenhet av teater på   många olika sätt, och att arbeta fram en liten föreställning.

Ungdomens hus, N. Skolgatan 10 B

Lördagar kl 12.30-13.50

2018-09-08

Fullbokad