Föreningen Aktiv Ungdom Malmö
En kul fritid till alla!

Covid-19

Till dig som deltar i vår verksamhet på föreningen Aktiv Ungdom Malmö. Vi på föreningen följer dagligen utvecklingen av coronavirusets/Covid-19 spridning. Vi håller oss uppdaterade och följer nationella och kommunala riktlinjer och kommer att följa dessa. Beslutar Malmö stad om stängning av föreningslokaler kommer vi självklart att följa dessa beslut.

I dagsläget har vi beslutat att våra verksamheter fortsatt är öppna. Vi arbetar i små grupper och i de lokaler vi rör oss möter vi oftast inte många andra individer. Vi känner därför lugn i att, som läget är nu, fortsätta kursverksamheten.

Det finns även några enkla men viktiga saker du själv kan göra när du är med i vår verksamhet: Tvätta händerna med vatten och tvål, 30 sekunders regeln. Om du ska nysa, använd armvecket om du inte har näsduk. På så sätt bidrar du till att skydda dig själv, våra ledare och andra deltagare.

OBS! Om barnet/ungdomen (deltagaren), eller medföljande förälder, syskon eller anhörig, har symtom som hosta, feber eller halsont ska man inte komma till våra lokaler – stanna hemma. Ring/smsa gärna och sjukanmäl dig på 0763-220666.

 

Påsklovet stängt.

Fortlöpande information uppdateras på hemsidan, facebook och via mail.

Vi ber er att höra av er till kansliet på föreningen, 0763-220666 / info@aktivungdommalmo.se om någon i er familj är smittad av Coronaviruset/Covid-19. 

Vi utgår i dagsläget för att vi kommer att kunna hålla våra dansföreställningar söndagen den 24 maj, eventuellt blir det flera mindre föreställningar under söndagen, med färre publik. Om regeringens regel om möten i stor grupp skulle ändras, kommer vi att ha familjeavslutning i danssalen.

Vi planerar för att ha vår avslutande konstutställning på Limhamns konsthall den 13-14 juni.

Teater- och musikalföreställningar kommer vi att ha under vecka 19 och 20.

Sista kursvecka denna termin blir under vecka 19 och 20 beroende på kurs. Ingen kursverksamhet i vecka 21.

 

Vänlig hälsning

Ordförande Josephine Majoros, och styrelsen på föreningen Aktiv Ungdom Malmö

verksamhetschef Pernilla Röjner


Välkommen till oss på föreningen Aktiv Ungdom Malmö. Vi är en ideell förening med barn- och ungdomsförening med verksamhet för ungefär 4-19 åringar. Läs mer på våra kursfikar ovan.

Det är enkelt att bli medlem hos oss. Läs mer här.

Vill du inte bli medlem går det ändå bra att vara med. Då gäller dock inte våra medlemspriser, erbjudande, rabatter, m.m. och barnen blir även oförsäkrade under kurstillfället.

Du hittar all aktuell information om vår förening, kurser, kursvillkor, prislista, personuppgiftshantering, och vår ideologi/metodik, m.m.
Påsklov 2020

Denna terminen tar vi långt påsklov. Ingen kursverksamhet från lördag 4/4 till och med måndag 13/4.
____________________________________

Vi brinner för att skapa den bästa fritiden för barn, unga och vuxna 

Här hittar du mer information om vår förening, vår vision,  våra ledare, m.m.


Dansuppvisning samt musikalföreställning denna terminen 9 och 24 maj.

Teaterskolan kommer ha föreställning på lite olika datum.

Konstskola utställning på Limhamns konsthall 13-14 juni.

Mer info hittar du här


Välkommen till Föreningen Aktiv Ungdom Malmö en barn- och ungdomsförening i Malmö med:  Dansskola med Barndans, Showdance, och Streetdance, HipHop,  Orientalisk dans, och mycket mer, med grupper från 4 års ålder och till vuxna. Musikalskola med sång och dans, från 8 år och uppåt. Teater med teaterspel, dramaövningar och scenuppträdande m.m, med grupper för barn från 6 år och uppåt. Konst & Målarskola med teckning & målning, illustration med grupper från 5 år och uppåt. Workshops under året i dans, mode och design och mycket mera.

Anmälan och information på nätet, via e-mail: info@aktivungdommalmo.se och tel. 040-6633880. 

Välkommen!