Föreningen Aktiv Ungdom Malmö
En kul fritid till alla!

Hör gärna av dig!

Vi är alltid glada att höra från dig!  

Fast nu har vi tagit sommarstängt och öppnar kontoret igen den 27 augusti. Vi kommer att kolla mailen och kursanmälningar sporadiskt under sommaren så vill du komma i kontakt med oss - maila till oss!

Under terminen

 Kontoret är just nu sommarstängt   Vårt kontor når du på mail. info@aktivungdommalmo.se, och tel. 040-6633880.
På föreningen jobbar, förutom alla fantastiska ledare, på kansliet Pernilla, 040-6633881, 0763-220666 och Mikaela, 0763-009310 

Kontoret är just nu sommarstängt men under terminen har vi öppet måndag, tisdag och onsdag kl. 9-12. Under kursstart och avslutning delvis även på kvällar och helger. Lämna meddelande om du kommer till svarare, så ringer vi upp så snart vi kan.

För sjukanmälan - skicka ett sms till  0763-220666. Uppge elevens namn.  

För betalning till oss har vi,  plusgirokonto, 431 51 93-5 (skriv medlems nr / faktura nr i meddelande rutan)  Swish, 123 034 54 13  (skriv medlems nr / faktura nr i meddelande rutan)

Längre ner på denna sida hittar du länkar till hur du hittar till våra olika lokaler.

Det enklaste sättet att nå oss är via detta formulär. Vi är alltid glada att höra från dig!

Hitta till oss

 

Vi har kurser på 

Ungdomens hus, Norra Skolgatan 10 B  och Torpgatan 21 i Malmö – Teater, Musikalskola, Konstskola, m.m.

Glasbrukshallen, Magasingatan i Limhamn – Dans, m.m.

Kirsebergs Kulturhus, två olika lokaler KirsebergssalenKronetorpsvägen och RingstasalenDalhemsgatan 5  i Malmö – Dans, Teater, m.m.

Dammfri Danssal - Ribevägen 15/17 -  i Malmö – Dans, Musikalskola, m.m.
Ingång "bakom" Malmöflickorna. Finns en lång stig som leder ned till vår ingång. Se kartbeskrivning på länken för mer info. Det kan vara svårt att hitta till denna lokal så ring oss gärna för vägbeskrivning.

Dans/Taekwondo salen på Malmö Is stadionErik PerssonsvägDet kan vara svårt att hitta till denna lokal så ring oss gärna för vägbeskrivning eller ladda ner här

Med flera lokaler i Malmö, Burlöv, Limhamn, m.m.


Medlemskap

Det är enkelt att bli medlem i vår förening. För medlemskap i föreningen behöver vi endast fullständigt personnummer. 

Läs mer om detta under kursvillkor.

Vi sköter all personuppgiftshantering enligt GDPR, samt enligt Malmö kommuns regelverk. Läs mer här om vår personuppgiftshantering.

I föreningen arbetar vi med små grupper, för att synliggöra alla deltagare, och för en kvalitativ och lärorik verksamhet. Vi i Aktiv Ungdom Malmö tror på vikten av det sociala mötet, såväl mellan elever som ledare, och att ha en kul fritid. Föreningen har en undervisningsform som bygger på säker och skadeförebyggande träning och med dansen, konsten, teatern, sången eller annan verksamhet som du deltar i som viktigast. 

Du kan läsa mer om oss, föreningen, vår ideologi, m.m. här